Rödbetspaj med chèvre och valnötter
Servera en härlig matpaj till middag! Här ett fantastiskt gott recept på rödbetspaj med chèvre, som passar lika bra till vardagsmiddagen som att servera på festbuffén.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020
Ingredienser
4-6 portioner
Pajdeg
100 g kallt smör
2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
3 msk kallt vatten
Fyllning
300 g kokta rödbetor
3 ägg
2 dl cottage cheese
1 dl mjölk
1 tsk honung
1/2 tsk torkad rosmarin
1/2 tsk salt
200 g chèvre
1 dl hackade rostade valnötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Då jag är en preppare ( förbereder mat i god tid till bla jobb helg 32 timmar på 4 dagar)Så är detta toppen.Gör nästan alltid dubbel sats.
Maria
2024-10-10Supergod och annorlunda paj. Tog lite mer av kryddorna och grovt mjöl till pajdegen, den blev verkligen uppskattad.
Åsa
2022-11-25Tämligen smaklös. Nej ingen favorit för familjen. Lotta
Christina
2021-10-05