Rödbetspaj med chèvre och valnötter

Servera en härlig matpaj till middag! Här ett fantastiskt gott recept på rödbetspaj med chèvre, som passar lika bra till vardagsmiddagen som att servera på festbuffén.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2020

Gör så här
00:30:00
00:10:00
00:40:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
12 stDå jag är en preppare ( förbereder mat i god tid till bla jobb helg 32 timmar på 4 dagar)Så är detta toppen.Gör nästan alltid dubbel sats.
Maria
Supergod och annorlunda paj. Tog lite mer av kryddorna och grovt mjöl till pajdegen, den blev verkligen uppskattad.
Åsa
Tämligen smaklös. Nej ingen favorit för familjen. Lotta
Christina
Jag hade varken mjölk eller cottage cheese. Tog creme fraiche och grädde istället. Lättare att blanda. Tog också 4 ägg istället för 3. + mer rödbetor :).
Eva
Hej! Den blev lite vattnig och tyckte att cottage cheese:n (keson) inte smälte ihop med det övriga i äggsmeten. Några tips på detta? Vill gärna göra om den då chevré är en favorit.
Elin
Hej Elin! Hade du vanlig cottage cheese eller cottage cheese mini? Vi provbakade pajen på vanlig cottage cheese och den smälte, dock är det lite "korn" kvar men den blir ändå krämig. Om du vill så kan du byta ut cottage cheesen till annan mejeriprodukt, t ex tjock yoghurt 10% eller creme fraiche. Tack för att du använder våra recept! Hälsningar Elina
ICA-köket
Gott 👍👍👍
Christina
Jättegod och lättlagad🙂
Eva
I stället för 0,5 tsk salt, rosemarin tillsatte jag 1 tsk ssmt ca 0,5tsk vitpeppar.
Jill
Jag köpte färdig ica fullkornspajdeg. Supergod.
Jill
Det är nu andra gången jag gör denba paj. Första gången blev gid men smakade lite. Så nu har jag tillsatt 1,5 dl västerbottenost, 1 tsk salt, 0,5 tsk vitpeppar, 1 tsk torkad rosmarin. I stället för mjölk hade jag 1 dl vispgrädde. Blev mkt mer smak, SUPERGOD.
Jill