Den här rödbetspajen kan vända vilken veggoskeptiker som helst! De söta betorna och den salta herrgårdsosten blir en klockren smakkombination, som också mättar fint. Bjud den vackert rosaröda pajen varm eller ljummen. Festlig att servera på kalaset!
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2014
Gör laktosfri: Använd laktosfria produkter gräddfil/yoghurt och matfett.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut gräddfil/yoghurt mot Imat fraiche/Sour supreme (innehåller soja), ost mot mjölkfritt ostalternativ och smör mot mjölkfritt matfett.
Innehåller gluten och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulrika
2021-03-05Adderade med lite stekt gul lök mellan rödbetorna och använde västerbottensost. Toppen!
Hanna
2020-01-30Kan det vara så att ni har förväxlat mängden salt och peppar?
Redaktionen ICAse
2020-01-31Hej Hanna! Jag har dubbelkollat i receptarkivet och ser att mängderna stämmer. Hoppas att du tycker om pajen! Hälsningar Elina
Redaktionen
2015-09-07Hej Lena! Pajen går bra att frysa. Hälsningar/Veronica