Baka en saftig rödbetskaka till fikat! Kakan görs med rivna rödbetor i smeten. På toppen av den mjuka rödbetskakan breds en magisk färskostfrosting med citron som också får smak och vacker färg av rödbetsjuice.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2020
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av färskost och smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost och smör mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per bit på 10 bitar.
Kommentarer
Karin
10/6/2020God och vacker!! Vispa smöret rumsvarmt med florsockret och bara litet färskost annars klumpar sig smöret i den kalla färskosten. Den vill man inte ha rumsvarm.
Lisen
9/24/2020Jättegod och saftig.
Phiraphan
8/28/2020Jätte gott o saftig