Jordnötsbiffar i libabröd
Smakrika färdiga jordnötsbiffar med fräscha tillbehör så som rödbetshummus, rostad sötpotatis och rödkålssallad. Tjoffa ihop allt i ett libabröd och du har en nyttig middag som uppskattas av både stora och små.
Ingredienser
4 portioner
Rödkålssallad
ca 400 g strimlad rödkål
4 msk olivolja
4 msk vit balsamvinäger
1 msk honung (eller agavesirap för vegansk)
salt
peppar
ca 1 msk pumpafrön
ca 1 msk sesamfrön
Rödbetshummus
1 förp kokta kikärtor (à ca 380 g)
2 vitlöksklyftor
3 kokta rödbetor
4 msk olivolja
1 msk tahini
1 tsk spiskummin
ca 1 - 2 tsk färskpressad citronsaft
salt
peppar
2 förp vegobiffar à 340 g (gärna jordnötsbiffar)
1 förp libabröd (à ca 360 g)
Serveringsförslag
rostad sötpotatis
skivade rädisor
salladsblad
groddar
hackade jordnötter
färsk koriander
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Saknade recept på jordnötsbiffar om man vill laga dem själv
Isabelle
2020-04-24Hej Isabelle! Just detta recept är ett samarbete med Kung Markatta och deras färdiga jordnötsbiffar. Här har du två andra recept på vegobiffar med jordnötter som du kan prova. https://www.ica.se/recept/quornbiffar-712629/ och https://www.ica.se/recept/kikartsbiffar-med-jordnotssmak-616440/ Lycka till. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-04-28