Rödbetor ger inte bara smak utan färgar också laxen vackert rödrosa. Ett effektfullt knep som ger den klassiskt gravade laxen en twist. Ringla dillolja över rödbetslaxen för extra smak och krämighet.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Kommentarer
Maria
12/17/2018Fantastiskt god, föll samtliga i smaken!
Anne
12/15/2018Hur länge håller sig den färdiggravade laxen?
Redaktionen ICAse
12/27/2018Hej Anne! I kyla håller den en vecka. Hållbarheten minskar om den tas fram och står på buffébord el dyl. Hälsningar Michelle
Monica
12/10/2018Hur länge håller sig den färdiggravade laxen?
Redaktionen ICAse
12/27/2018Hej Monica! En vecka håller den i kylskåp. Om den inte ska stå framme och bli varm på ett buffébord såklart. Då minskar hållbarheten. Hälsningar Michelle