Rödbetscarpaccio med parmesan och balsamico

Betyg 3.7 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödbetscarpaccio med parmesan och balsamico

Fint hyvlade rödbetor med ljuvligt täcke av rucola, parmesanost, pinjenötter samt balsamico. Fungerar både som förrätt, på buffén eller som salladstillbehör. En lättlagad rätt som är lika god för magen som vacker för ögat.

Rödbetscarpaccio med parmesan och balsamico

Ingredienser

4 portioner
8 rödbetor
3 msk pinjenötskärnor
1 dl balsamvinäger
2 tsk honung
65 g rucola
80 g parmesanflarn eller annan lagrad hårdost
2 msk olivolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1238 KJ / 296 kCal
Fett17.3 g
Salt0.6 g
Kolhydrater22.7 g
Protein11.5 g

Testa liknande recept

  • Svamprisotto med salsa verde
    Betyg 4.1 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Citronpaj med björnbär
    Betyg 2.6 av 5.95 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bläckfisk i kokosmjölk
    Betyg 2.7 av 5.39 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad