Snyggaste snitten som definitivt imponerar på gästerna. Tunna skivor av rödbeta formas till blommor. I mitten gömmer sig krämig och salt ädelost och söt honung. Rödbetsblomman är perfekt till nyår eller födelsedagsfesten.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Menar ni 100 gram ädelost? Det står 100st
Cia
2020-12-30Hej Cia! Helt rätt! Tack för att du uppmärksammade det för oss. ❤ Vi har nu lagt till 100 g i receptet. Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-01-05Hur får man "blommorna" att hålla ihop upptill?
Oskar
2020-12-30Hej Oskar! Du får klämma till på röran (på utsidan, på rödbetan) för att forma dom, det är så de håller ihop. Hoppas att du förstår hur vi menar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-01-05Ska rödbetorna vara råa?
Ulrika
2019-08-02Hej Ulrika! Ja, det blir bästa resultatet då, som picklade. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-08-05