Snyggaste snitten som definitivt imponerar på gästerna. Tunna skivor av rödbeta formas till blommor. I mitten gömmer sig krämig och salt ädelost och söt honung. Rödbetsblomman är perfekt till nyår eller födelsedagsfesten.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2017
Fri från gluten och ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Kommentarer
Cia
2020-12-30Menar ni 100 gram ädelost? Det står 100st
Redaktionen ICAse
2021-01-05Hej Cia! Helt rätt! Tack för att du uppmärksammade det för oss. ❤ Vi har nu lagt till 100 g i receptet. Hälsningar Elina
Oskar
2020-12-30Hur får man "blommorna" att hålla ihop upptill?
Redaktionen ICAse
2021-01-05Hej Oskar! Du får klämma till på röran (på utsidan, på rödbetan) för att forma dom, det är så de håller ihop. Hoppas att du förstår hur vi menar! Hälsningar Elina
Ulrika
2019-08-02Ska rödbetorna vara råa?
Redaktionen ICAse
2019-08-05Hej Ulrika! Ja, det blir bästa resultatet då, som picklade. Hälsningar Michelle