Rödbetsblomma med ädelost

Snyggaste snitten som definitivt imponerar på gästerna. Tunna skivor av rödbeta formas till blommor. I mitten gömmer sig krämig och salt ädelost och söt honung. Rödbetsblomman är perfekt till nyår eller födelsedagsfesten.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Gör så här
06:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi127 KJ / 30 kCal
Fett2 g
Salt0.14 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g
Kommentarer
9 stNär skall man vika rödbetorna?
Vivan
Hej Vivan! Den viks ihop till en liten "blomma" efter att oströran har lagts på. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Kan man göra dessa dagen innan man ska äta dem?
Malin
Hej Malin! Dom behöver göras innan servering så att de inte vecklar ut sig igen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Går det lika bra att använda getost?
Lovisa
Hej Lovisa! Det är inget som vi provlagat, men det borde gå bra och bli gott det också. Berätta gärna om du testar hur det blev. Hälsningar Harriet
ICA-köket