Rödbetor med kaprisyoghurt och dill

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Rödbetor med kaprisyoghurt och dill

Koka färska rödbetor och under tiden blandar du salt kapris med grekisk yoghurt. Skär rödbetorna i klyftor och servera de ljumna rödbetorna med kaprisyoghurten toppad med rapsolja och färsk dill.

Rödbetor med kaprisyoghurt och dill

Ingredienser

4 portioner
500 g  färska rödbetor
1/2 dl  kapris
3 dl  grekisk yoghurt (10%)
salt
peppar
1   förp färsk dill (à 20 g)
2 msk  kallpressad rapsolja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi866 KJ / 207 kCal
Fett13 g
Salt1 g
Kolhydrater16 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Grillade rödbetor i paket med kapris
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Silltilltugg
Betyg 2.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbets- och pepparotssallad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetsyoghurt med pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parisare med stekt ägg
Betyg 3.1 av 5.
70 personer har röstat
Under 30 min att tillaga