Rödbetor med kaprisyoghurt och dill

0
0
Rödbetor med kaprisyoghurt och dill

Koka färska rödbetor och under tiden blandar du salt kapris med grekisk yoghurt. Skär rödbetorna i klyftor och servera de ljumna rödbetorna med kaprisyoghurten toppad med rapsolja och färsk dill.

Rödbetor med kaprisyoghurt och dill

Ingredienser

4 portioner
500 g färska rödbetor
1/2 dl kapris
3 dl grekisk yoghurt (10%)
salt
peppar
1 förp färsk dill (à 20 g)
2 msk kallpressad rapsolja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 866 KJ / 207 kCal
Fett 13 g
Salt 1 g
Kolhydrater 16 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden