Rödbetsyoghurt med pepparrot

0
0
Rödbetsyoghurt med pepparrot

Låt rödbetor ge yoghurtsåsen vacker färg! Smaksatt med rivig pepparrot är den här rödbetsyoghurten perfekt till kött, fågel eller bara tillsammans med fetaost och en bit bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2017

Rödbetsyoghurt med pepparrot

Ingredienser

4 portioner
2 färska rödbetor (2 st motsvarar ca 150 g)
1 - 2 msk riven pepparrot
2 dl turkisk yoghurt (10%)
1 tsk flytande honung
1/2 tsk salt

För alla

Fri från gluten och ägg
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 393 KJ / 96 kCal
Fett 5 g
Salt 0.89 g
Kolhydrater 9 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden