Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Med färdigkokta rödbetor svänger du snabbt ihop den här lättlagade rödbetssalladen. Kapris, brynt smör och färsk pepparrot med härligt sting lyfter smaken på rödbetorna till nya höjder. En uppgraderad rödbetssallad som passar utmärkt på julbordet eller som grön rätt på vilken buffé som helst, året runt.

Rödbetor med brynt smör, pepparrot och kapris

Ingredienser

8 bufféportioner
500 g kokta rödbetor
50 g smör
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1 msk kapris
2 msk riven färsk pepparrot
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Låter väldigt spännande och lätt att göra och jag har sparat det i min receptbank.

    Eva

Näringsvärde per bufféportion

Energi342 KJ / 82 kCal
Fett5 g
Salt0.7 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sill med rödbetor och pepparrot
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbets- och pepparotssallad
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad