Sill med rödbetor och pepparrot

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Sill med rödbetor och pepparrot

En grann sill med både rödbetor och pepparrot som med fördel tillagas kvällen före servering. Lägg din smakliga blandning av skivad rödbeta, pepparrot, sill samt lök och eventuellt svartvinbär i en burk före du häller över sillspadet.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Sill med rödbetor och pepparrot

Ingredienser

6 portioner
1   färsk rödbeta
2   burkar löksill (à 250 g)
1/2   liten rödlök
2 msk  svarta vinbär (kan uteslutas)
1 msk  skivad pepparrot
ca 2 dl  sillspad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärs- och limesill
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill med stjärnanis
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vinbärsgelé
Betyg 4.1 av 5.
170 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svart vinbärssylt med päron och kanel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Svart vinbärssaft
Betyg 3.9 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga