Denna kycklinggryta med tomater och haricots verts är en enkelt tillagad vinnare med djup smak. Grytan gör du på kycklingfiléer och soltorkade tomater där timjan blir den stora smaksättaren innan du tillför kycklingen krämighet med lite grädde.
Innehåller gluten, mjölk och laktos.
Gör glutenfri: servera med glutenfri pasta
Gör mjölk och laktosfri: matlagningsgrädden kan bytas ut mot havre- eller sojabaserad gräddprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Christina
11/25/2009Mer tomater, mer sås och hellre broccoli än haricot verts för min del. Sen blir det gott!
Per
4/12/2008Supergott!! En stående favorit. Ta gärna fler soltorkade tomater och fetare matlagningsgrädde blandat med lite vatten.
Linda
1/7/2007Använde Milda Mini mat och slängde i lite vitlök också. Riktigt gott!