Fantastiskt smakfull och färgrik varmrätt med räkor. Paprika, purjolök och morötter kokas i kokosmjölk med röd curry. Knapriga vattenkastanjer och bambuskott ger rätten exotiska smaker.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2007
Läs noga ingrediensförteckningen på currypastan. Fri från gluten, mjölk och ägg under förutsättning att man väljer nudlar eller pasta som passar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Stor favorit av både stora o små. Oxå bytt ut till kyckling i strimlor som jag brynt på ordentligt!
Laila
2023-01-09Gjort detta recept enkelt och gott!!! provade att byta ut räkorna mot kyckling(bryn dom först) det blev nästan godare, mer mat och fylligare!!! prova!!!!
Ulrika
2008-07-13Inte alls särskilt avancerat att laga (och jag är ingen fena i köket) Kanon gott!
Åsa
2007-02-19