Bönsallad med gräddfil och timjan

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Bönsallad med gräddfil och timjan

Är du trött på vanlig grönsallad till köttet? Varför inte byta ut den mot den här snabblagade, delikata bönsalladen? Den milda smaken från gräddfilen passar suveränt med den kraftfulla smaken från timjan- och senapsdressingen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Bönsallad med gräddfil och timjan

Ingredienser

1 sats
400 g bönor t ex haricots verts, sockerärter och vaxbönor
saltat vatten
1 dl böngroddar
5 timjankvistar
1 msk grovkornig senap
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 dl gräddfil
4 kvistar timjan
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Italienskt lamm med haricots verts och polenta
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fiskplättar med bönor
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pestokryddad bönsallad
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Franska omeletter med bönfräs
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad ryggfilé av hoki
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frisé azur med rökt fisk
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga