Bönsallad med gräddfil och timjan

2
0
Bönsallad med gräddfil och timjan

Är du trött på vanlig grönsallad till köttet? Varför inte byta ut den mot den här snabblagade, delikata bönsalladen? Den milda smaken från gräddfilen passar suveränt med den kraftfulla smaken från timjan- och senapsdressingen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Bönsallad med gräddfil och timjan

Ingredienser

1 sats
400 g bönor t ex haricots verts, sockerärter och vaxbönor
saltat vatten
1 dl böngroddar
5 timjankvistar
1 msk grovkornig senap
1 msk kallpressad rapsolja
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 dl gräddfil
4 kvistar timjan
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips

Passar till: Grillade lammkotletter.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer