Bönsallad med gräddfil och timjan

2
0
Bönsallad med gräddfil och timjan

Är du trött på vanlig grönsallad till köttet? Varför inte byta ut den mot den här snabblagade, delikata bönsalladen? Den milda smaken från gräddfilen passar suveränt med den kraftfulla smaken från timjan- och senapsdressingen.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Bönsallad med gräddfil och timjan

Ingredienser

1 sats
400 g
bönor t ex haricots verts, sockerärter och vaxbönor
-
saltat vatten
1 dl
böngroddar
5
timjankvistar
1 msk
grovkornig senap
1 msk
kallpressad rapsolja
-
flingsalt
-
nymalen svartpeppar
1 dl
gräddfil
4
kvistar timjan
-
salt
-
svartpeppar

Gör så här

Tips

Passar till: Grillade lammkotletter.

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept