Risgrynsbrûlée med marinerad sharon

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Risgrynsbrûlée med marinerad sharon

Två favoriter möts i en och samma dessert – risgrynsgröt och brûléepudding! De är faktiskt som gjorda för varandra. Servera risgrynsbrûléerna med sharonfrukt i tunna skivor, som fått marinera i socker, citron, stjärnanis och kanel. Juligt värre!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Risgrynsbrûlée med marinerad sharon

Ingredienser

6 portioner

Risgrynsbrûlée

1 vaniljstång
2 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
4 äggulor
4 dl färdig eller hemkokt risgrynsgröt
1/2 dl rörsocker

Marinerad sharon

1/2 dl strösocker
1/2 dl färskpressad citronjuice
1 stjärnanis
1 liten kanelstång
1/2 dl vatten
2 sharonfrukter

Gör så här

00:40:00
00:03:00
00:05:00
00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1045 KJ / 250 kCal
Fett14 g
Salt0.2 g
Kolhydrater27 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Crème brûlée med kaffesmak, rabarber-is och bär
Betyg 3.2 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citrussallad med amarettogrädde
Betyg 3.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Risgrynsgröt med citrus och skummad kanelmjölk
Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Blåbärsdricka med svartpeppar
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bakad choklad med sharontopping
Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.7 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad