Klassisk dessert med fräsch citrustwist. Bakas i vattenbad i ugnen och svalnar sedan i kylen. Vid servering bränner du av bruléen med en gasolbrännare, så blir det så där härlig knäckigt.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2018
Fri från gluten men innehåller mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag förstår stakars Maximilian tänker men inte efter är det lätt att missa, jobbar själv i köp och håller i kurser för noviser i köket noggrannare texter vore bra. Och varför har Maximilian inte fått något svar det tycker jag är svagt lätt att tappa lusten till matlagning på detta sätt.
Joakim
2023-04-17Hej Joakim och Maximilian! Ni har helt rätt, det var otydligt beskrivet i receptet. Vi har nu förtydligat receptet som Maximilian skriver nedan. Tack för att ni uppmärksammade det för oss! Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-04-18"Fyll på med varmt vatten i ugnsformen till ca hälften av formarna" borde det stå, hällde vatten i formarna och bruléen blev skit :')
Maximilian
2022-12-10Var i butiken finns den?
Christer
2021-04-27Ah, tack för förtydligandet. Vaniljstänger hittar du bland kryddor t ex i glasburkar som torkade kryddor säjs i. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2021-04-27