Ris och curryfärs

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Ris och curryfärs

Ta vara på den överblivna vitkålen genom att laga till denna färsrätt. Krydda med curry, paprika och vitlök. Servera med kokt ris, ananas och en grönsallad.

Ris och curryfärs

Ingredienser

10 portioner
6 dl  ris (matris)
4   gula lökar
1/2   vitkålshuvud
3 msk  olja
1 kg  nötfärs
4 tsk  curry
4 tsk  paprikapulver
5 tsk  soja
3   vitlöksklyftor
salt
1   burk ananasringar (à 567 g)

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1952 KJ / 467 kCal
Fett13 g
Salt1.2 g
Kolhydrater60 g
Protein27 g

Testa liknande recept

Köttfärsgratäng med curry, lök och potatis
Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillspett med mangomarinad
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingfilé med grillsås
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonfilé med ananas och barbequesås
Betyg 2.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizzasallad
Betyg 3.6 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Karamelliserad ananas och lime
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga