Ris och curryfärs

3
0
Ris och curryfärs

Ta vara på den överblivna vitkålen genom att laga till denna färsrätt. Krydda med curry, paprika och vitlök. Servera med kokt ris, ananas och en grönsallad.

Ris och curryfärs

Ingredienser

10 portioner
6 dl ris (matris)
4 gula lökar
1/2 vitkålshuvud
3 msk olja
1 kg nötfärs
4 tsk curry
4 tsk paprikapulver
5 tsk soja
3 vitlöksklyftor
salt
1 burk ananasringar (à 567 g)

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1952 KJ / 467 kCal
Fett 13 g
Salt 1.2 g
Kolhydrater 60 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden