Färsrullar i oreganosås

4
2
Färsrullar i oreganosås

Varför inte göra mumsiga färsrullar med oreganosås till middag? De goda, brynta rullarna av kålblad fyllda med smakrik, basilikakryddad köttfärs får puttra i krossade tomater före du toppar med basilikablad och serverar ihop med nypressad potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000

Färsrullar i oreganosås

Ingredienser

4 portioner
1 vitkålshuvud (à ca 1 kg)
500 g blandfärs
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk oregano
2 dl vatten
1 msk margarin
1 burk krossade tomater (à 400 g)
basilikablad

Till servering

kokt, pressad potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Anna-cari

2020-05-18

Gott, fräscht och omtyckt av hela familjen.

Daniel

2008-10-01

Jag sökte på oreganosås men jag ser ingen oregano i denna rätt. Annars lät det gott.