Färsrullar i oreganosås
Varför inte göra mumsiga färsrullar med oreganosås till middag? De goda, brynta rullarna av kålblad fyllda med smakrik, basilikakryddad köttfärs får puttra i krossade tomater före du toppar med basilikablad och serverar ihop med nypressad potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2000
Ingredienser
4 portioner
1 vitkålshuvud (à ca 1 kg)
500 g blandfärs
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk oregano
2 dl vatten
1 msk margarin
1 burk krossade tomater (à 400 g)
basilikablad
Till servering
kokt, pressad potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott, fräscht och omtyckt av hela familjen.
Anna-cari
2020-05-18Jag sökte på oreganosås men jag ser ingen oregano i denna rätt. Annars lät det gott.
Daniel
2008-10-01