Glaserat julspjäll blir en garanterad succé på julbordet! Glasera revbensspjällen med honungssenap, soja, tomatpuré och olja. Kan även serveras som huvudrätt under det kallare halvåret.
Ingredienser
4 portioner
1
kg
revbensspjäll (tunnskuret)
1
l
grönsaksbuljong
1
morot
1
lök
1/2
tsk
salt
1
lagerblad
5
vitpepparkorn
Glasyr
2
msk
fransk honungssenap (Honey Dijon)
1
msk
japansk soja
1/2
msk
tomatpuré
1/2
dl
olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
5
5 st
Kommentarer
Robert
2010-12-31
Koka/sjud spjällen i "portsionsbitar" i ca: 1 tim. INTE 6-8 min !!!!
Och byt ut tomatpurèn mot riven/torkad ingefära,så får ni ett smaskigt spjäll på Julbordet.....:)
Ingrid
2010-12-17
låter som om det är väldigt kort tid- sjudes 6-8 min o sen i ugnen 19 min. ??
Agneta
2006-01-04
Revbensspjällen blev julbordets stora succé. Rekommenderas varmt!
Kommentarer
Robert
2010-12-31Koka/sjud spjällen i "portsionsbitar" i ca: 1 tim. INTE 6-8 min !!!! Och byt ut tomatpurèn mot riven/torkad ingefära,så får ni ett smaskigt spjäll på Julbordet.....:)
Ingrid
2010-12-17låter som om det är väldigt kort tid- sjudes 6-8 min o sen i ugnen 19 min. ??
Agneta
2006-01-04Revbensspjällen blev julbordets stora succé. Rekommenderas varmt!