Glaserat julspjäll

5
5
Glaserat julspjäll

Glaserat julspjäll blir en garanterad succé på julbordet! Glasera revbensspjällen med honungssenap, soja, tomatpuré och olja. Kan även serveras som huvudrätt under det kallare halvåret.

Glaserat julspjäll

Ingredienser

4 portioner
1 kg revbensspjäll (tunnskuret)
1 l grönsaksbuljong
1 morot
1 lök
1/2 tsk salt
1 lagerblad
5 vitpepparkorn

Glasyr

2 msk fransk honungssenap (Honey Dijon)
1 msk japansk soja
1/2 msk tomatpuré
1/2 dl olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Robert

2010-12-31

Koka/sjud spjällen i "portsionsbitar" i ca: 1 tim. INTE 6-8 min !!!! Och byt ut tomatpurèn mot riven/torkad ingefära,så får ni ett smaskigt spjäll på Julbordet.....:)

Ingrid

2010-12-17

låter som om det är väldigt kort tid- sjudes 6-8 min o sen i ugnen 19 min. ??

Agneta

2006-01-04

Revbensspjällen blev julbordets stora succé. Rekommenderas varmt!