Rimmade spjäll med chiliglaze
4.8Världens godaste

Dessa rimmade spjäll med chiliglaze passar perfekt på buffébordet. Låt dina revbensspjäll rimmas i kyl några dygn innan du kokar dem med morot och lök. Pensla de färdigkokta, möra köttbitarna med glaze och ställ i ugn en stund före servering.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010

Gör så här
02:00:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
5 stKan man koka revbenen dagen innan man ska äta dem?
Pernilla
Hej Pernilla! Ja, det går superbra! God jul.//Tove
ICA-köket
https://www.ica.se/recept/chiliglaze-713215/
Sara
Tack Sara! Vi har nu uppdaterat länken så att den ska fungera igen. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Ingen länk till Glazen :(
Andreas
Det här receptet är familjens favorit på julbordet. Hänger med från år till år. Mört, smakrikt och lätt att göra.
Matz
Jättegott. Så mört och fint.
Carina