Rimmad oxbringa med jordärtskockor

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Rimmad oxbringa med jordärtskockor är ett smakrikt recept som du till stor del tillagar några dagar i förväg. Oxbringan kokas och läggs sedan i press över natten. Strax före serveringen skärs köttet i skivor och serveras med skockorna och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Rimmad oxbringa med jordärtskockor

Ingredienser

6 portioner
2 kg rimmad oxbringa
2 kg färska jordärtskockor
100 g smör eller margarin
1 stort knippe bladpersilja

Gör så här

02:00:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi540 KJ / 130 kCal
Fett8 g
Kolhydrater6 g
Protein4.5 g

Testa liknande recept

  • Att koka oxbringa
    Betyg 4.5 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad