Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Rimmad grillad torsk

(3)
1-4 TIM | Medel
Kommentarer
Spara
Börja laga

Med några få ingredienser och tid kan du göra en helt underbart god rimmad och grillad torsk. Rimma först din fisk i kyl före du snabbt halstrar den vid glöden. Denna torsk är perfekt till sommarens kräftsallad och lite syrlig citronkräm.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2002
Till Buffé

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g sej, torskfiléer eller hoki
  • grovt salt
  • olja
Lägg till i inköpslistan

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Strö grovt salt över fiskbitarna. Låt stå i kylskåpet 1 timme.
  2. Skölj av bitarna i kallt vatten och klappa torra. Pensla fisken med olja.
  3. Halstra i ca 3 minuter på vardera sida. Servera med citronkräm och kräftsallad.

För alla

Rimmad grillad torsk är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

ICA återkallar ICA salladsmix Läs mer