Rimmad fläsklägg med rotmos & rotsaker

Rimmad fläsklägg med rotmos och rotsaker är en underbar klassiker som får det att vattnas i munnen! Det tar ett tag för köttet att bli klart men det är väl värt det då du tar första tuggan av det möra, välsmakande köttet.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 1998

Gör så här
01:30:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
4 stvad gör man av kokspadet som man ska spara?
Ita
Hej Ita! Ja, det kan man ju undra! Nu har jag skrivit till det vi menade! :) Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Det står iofs benfri fläsklägg som svar på föregående inlägg.
Sonja carina
För att rimma själv - var kan jag få tag i colorozosalt? Var kan jag köpa en saltspruta?
Britt
För kort koktid, behöver närmare tre timmar. Kryddningen är bra men lite nejlika bättrar på.
Birgitta