Rotfruktsrakor med bacon och lingon
Matiga rotfruktsrakor av potatis, morötter och palsternacka. Till rotfruktsrakorna serverar du knaperstekt bacon och rårörda lingon. Enkelt husmanskost som är lätt att tillaga och himmelskt gott att äta.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009
Ingredienser
4 portioner
1 kg rotfrukter (t ex potatis, morötter och palsternacka)
3 ägg
1/2 dl mjöl
1 paket bacon (à 140 g)
rårörda lingon eller lingonsylt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott! Jag kryddade även med salt och peppar för att få god och fin smak.
Malin
2013-11-21Jätte gott och enkelt vardagsrecept! Detta kommer vi göra fler gånger, då kommer vi använda två pkt bacon ist för ett.
Linnéa
2010-12-01Jag rev rotfrukterna i matberedaren, då går det snabbt :) Jättegott och enkelt!
Emma
2010-11-29