En egenhändigt rimmad älgrulle är verkligen något man kan bjuda på till fest. Älgköttet serverar du med lite dijonpurjo, en krämig blandning av crème fraiche, dijonsenap och purjolök som fint bryter av mot det saftiga köttet.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2006
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lennart
2021-10-28Kastar man vatten som rullen har legat i
Anton
2021-04-28Köttet blev ok men såsen smakade pyton. Kanske jag som är för mesig för dijon, men slängde ihop en vitlökssås som gjorde susen!
Cathrine
2020-11-14Mycket gott, men dijonsenapsåsen blev för stark. Nästa gång provar jag med halva mängden dijonsenap i såsen.