Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

28
0 Klimatsmart
Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Krämigt goda ricottabiffar som här serveras på en bädd av smakrik risotto med solmogna tomater och parmesanost. Härlig vegetarisk matglädje i en grönare tid. Prova och njut!

Skriv ut
Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Ingredienser

1
schalottenlök
4 dl
avorioris
2 dl
torrt vitt vin
7 dl
vatten
2 msk
koncentrerad grönsaksfond
1 msk
smör
100 g
riven parmesanost
-
salt
100 g
tinade frysta sojabönor
100 g
tinade frysta solmogna tomater
-
svartpeppar
12
ricottabiffar (à 300 g t.ex. Findus Italienska Ricottabiffar)

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan lysozym.
Recept och bild från Findus.
Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

28

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2778 KJ / 668 kCal
Fett 18 g
Salt 2.41 g
Kolhydrater 87 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept