Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

28
0
Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Krämigt goda ricottabiffar som här serveras på en bädd av smakrik risotto med solmogna tomater och parmesanost. Härlig vegetarisk matglädje i en grönare tid. Prova och njut!

Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Ingredienser

1 schalottenlök
4 dl avorioris
2 dl torrt vitt vin
7 dl vatten
2 msk koncentrerad grönsaksfond
1 msk smör
100 g riven parmesan
salt
100 g tinade frysta sojabönor
100 g tinade frysta solmogna tomater
svartpeppar
12 ricottabiffar (à 300 g t.ex. Findus Italienska Ricottabiffar)

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan lysozym.
Recept och bild från Findus.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

28

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2778 KJ / 668 kCal
Fett 18 g
Salt 2.41 g
Kolhydrater 87 g
Protein 26 g
Läs mer om näringsvärden