Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Krämigt goda ricottabiffar som här serveras på en bädd av smakrik risotto med solmogna tomater och parmesanost. Härlig vegetarisk matglädje i en grönare tid. Prova och njut!

Ingredienser
4 portioner
1 schalottenlök
4 dl avorioris
2 dl torrt vitt vin
7 dl vatten
2 msk koncentrerad grönsaksfond
1 msk smör
100 g riven parmesan
salt
100 g tinade frysta sojabönor
100 g tinade frysta solmogna tomater
svartpeppar
12 ricottabiffar (à 300 g t.ex. Findus Italienska Ricottabiffar)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2778 KJ / 668 kCal
Fett18 g
Salt2.41 g
Kolhydrater87 g
Protein26 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer