Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Betyg 3.6 av 5.
28 personer har röstat
0Klimatsmart
Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Krämigt goda ricottabiffar som här serveras på en bädd av smakrik risotto med solmogna tomater och parmesanost. Härlig vegetarisk matglädje i en grönare tid. Prova och njut!

Ricottabiffar med risotto, sojabönor och solmogna tomater

Ingredienser

undefined
1   schalottenlök
4 dl  avorioris
2 dl  torrt vitt vin
7 dl  vatten
2 msk  koncentrerad grönsaksfond
1 msk  smör
100 g  riven parmesan
salt
100 g  tinade frysta sojabönor
100 g  tinade frysta solmogna tomater
svartpeppar
12   ricottabiffar (à 300 g t.ex. Findus Italienska Ricottabiffar)

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden.
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja en ost utan lysozym.
Recept och bild från Findus.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
28 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2778 KJ / 668 kCal
Fett18 g
Salt2.41 g
Kolhydrater87 g
Protein26 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Tortellini med ricotta och basilika
Betyg 3.5 av 5.
103 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade bönor
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostade sojabönor
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Green goddess-röra
Betyg 4.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Risotto med feta
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kotlett i hoisinsås och sojabönor
Betyg 3.1 av 5.
27 personer har röstat
Under 45 min att tillaga