Revbensspjäll five spices

Ett smakrikt recept på kokt revbensspjäll med five spices. Du gör det härliga receptet av bland annat revbensspjäll, lök, chilifrukt, ingefära, anis, kanel, apelsin, honung och soja. Saftigt och aptitligt!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2005

Ingredienser
10 bufféportioner
1 kg tjocka rimmade revbensspjäll
2 l kycklingbuljong (tärning + vatten)
2 gula lökar
2 morötter
3 lagerblad
8 vitpepparkorn
1 chilifrukt (t ex spanska peppar)
1 msk hackad ingefära
3 stjärnanis
1 kanelstång
5 nejlikor
1 skivad apelsin
3 msk honung
3 msk ljus sirap
1 msk fänkålsfrön
2 msk soja
Gör så här
01:00:00
01:30:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stGjorde 6 kg till 15 pers på en jullbuffe. Allt gick åt, var visserligen två hockeyspelare med men ändå.
Ulf
Supergoda. Men det tar MYCKET längre tid att koka ihop vätskan. Räkna med minst 3 timmar
Marianne
Ett superrecept som vi ofta använder sommar som vinter.
Monica