Revbensspjäll

Betyg 1.9 av 5.
49 personer har röstat
0
Revbensspjäll

Ett smakrikt recept på revbensspjäll i ugn. Du gör en härlig marinad av bland annat honung, ingefära och lagerblad som du gnider in köttet med. Servera gärna köttet med exempelvis bakad potatis, coleslaw eller tomatsalsa.

Revbensspjäll

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 kg  tjocka revbensspjäll
1 1/2 tsk  salt
2 krm  peppar
1 1/2 dl  flytande honung
3 msk  torkad malen ingefära
5   lagerblad

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. Servera med lämpliga tillbehör.

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.9 av 5.
49 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grymma kamben
Betyg 2.7 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glaserat julspjäll
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Revbensspjäll med ingefära
Betyg 2.7 av 5.
49 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze
Betyg 4.2 av 5.
119 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Peppar- och ingefärsglaserade revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga