Revbensspjäll med honung och chili

Betyg 3.1 av 5.
57 personer har röstat
0
Revbensspjäll med honung och chili

Prova gärna dessa möra revbenspjäll med en honungs- och chilismakande glace. Lägg in spjällen i ugnen och pensla då och då under tillagningen med glace gjord på chili, apelsin, honung, rapsolja och färsk ingefära. Avnjut dekorerad med apelsinskivor.

Revbensspjäll med honung och chili

Ingredienser

4 portioner
1 kg  revbensspjäll
1 - 1 1/2 tsk  salt
mjölk- och sojafritt margarin
apelsin i skivor till garnering

Glace

1/2 dl  apelsinjuicekoncentrat
1/2 dl  flytande honung
1 msk  finriven färsk ingefära
1 msk  finhackad röd chilifrukt
1 msk  rapsolja

För alla

Fri från mjölkprotein,laktos, ägg och gluten.

Gör så här

Recept och bild framtaget av barndietisten Sara Ask.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
57 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Revbensspjäll med kumquats
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sesamkryddade revbensspjäll
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tjocka revben i ugn med ingefärsglaze
Betyg 4.2 av 5.
148 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Honungsglaserade revbensspjäll - Tips vid tidsbrist
Betyg 3 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grymma kamben
Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga