En riktig mack-klassiker är Reuben sandwich. Och det är inte svårt att förstå varför: Grovhackad oxbringa, lagrad ost, surkål och Thousand Island-dressing gör den både matig och smältande god.
Ingredienser
4 portioner
300 g kokt rimmad oxbringa
200 g lagrad ost (gärna gruyère)
1 dl dressing (gärna thousand island)
8 skivor levainbröd (gärna råglevain)
4 dl surkål
2 msk smör
Till servering
saltgurka
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd. Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Gör mjölkproteinfri: välj mölkproteinfritt margarin och byt osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ. Gör äggfri: välj äggfri dressing.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.1 av 5.
99 personer har röstat
1 st
Kommentar
Fruktansvärt fel! Kalla den inte "klassisk" om ni MIXAR oxbringan! Klassisk Reuben har skivad bringa och inget annat! Gör om, gör rätt! Antingen "vår variant på Reuben" eller byt ut hackad mot skivad!
Kommentar
Fruktansvärt fel! Kalla den inte "klassisk" om ni MIXAR oxbringan! Klassisk Reuben har skivad bringa och inget annat! Gör om, gör rätt! Antingen "vår variant på Reuben" eller byt ut hackad mot skivad!
Magnus
2020-11-09