Levain med confiterat anklår och enbärspicklad svamp
En riktigt lyxig macka med stekt levainbröd som grund, toppad med confiterat anklår, enbärspicklad svamp och krämig timjanmajonnäs. Försvinnande gott!
Ingredienser
4 portioner
Enbärspicklad svamp
500 g svampmix
8 enbär
1/2 dl ättika (12%)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
Timjanmajonnäs
1 kruka timjan
2 dl rapsolja
1 tsk äggula
1 tsk dijonsenap
1 tsk vitvinsvinäger
salt
svartpeppar
Montering
360 g confiterat anklår
1 msk vatten
4 skivor levainbröd (gärna råglevain)
2 msk olivolja
1/2 förp salladsmix (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2192 KJ / 524 kCal
Fett19 g
Salt0.94 g
Kolhydrater59 g
Protein26 g
Kommentarer