Renskavspytt

0
0
Renskavspytt

En lyxig pytt fylld med briljanta ingredienser. Potatis, palsternacka och morot blandas med den brynta renskaven och syrliga äpplen. Slutligen sveper du in röran i vinäger och söt lingonsylt och toppar med stingig pepparrot. Obeskrivligt god!

Renskavspytt

Ingredienser

2 portioner
4 - 5 potatisar
1 palsternacka
1 morot
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk smör till stekning
1 1/2 dl vatten
1 paket renskav (à 240 g)
1 rött äpple
1 msk äppelcidervinäger
1 msk lingonsylt
1 tsk salt
1/2 krm peppar
1 msk riven pepparrot att strö över

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2016 KJ / 482 kCal
Läs mer om näringsvärden