Renskavspytt

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Renskavspytt

En lyxig pytt fylld med briljanta ingredienser. Potatis, palsternacka och morot blandas med den brynta renskaven och syrliga äpplen. Slutligen sveper du in röran i vinäger och söt lingonsylt och toppar med stingig pepparrot. Obeskrivligt god!

Renskavspytt

Ingredienser

2 portioner
4 - 5 potatisar
1 palsternacka
1 morot
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk smör till stekning
1 1/2 dl vatten
1 paket renskav (à 240 g)
1 rött äpple
1 msk äppelcidervinäger
1 msk lingonsylt
1 tsk salt
1/2 krm peppar
1 msk riven pepparrot att strö över

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2016 KJ / 482 kCal

Testa liknande recept

Gjutjärnssallad med rödbetor och renskav
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Renskav med kantareller och rostad mandelpotatis
Betyg 3.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Norrländsk wok
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crêpes med viltstuvning
Betyg 3.1 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Viltskavsgryta med svamp
Betyg 4.5 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lingonshake
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga