Renskavspytt

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Renskavspytt

En lyxig pytt fylld med briljanta ingredienser. Potatis, palsternacka och morot blandas med den brynta renskaven och syrliga äpplen. Slutligen sveper du in röran i vinäger och söt lingonsylt och toppar med stingig pepparrot. Obeskrivligt god!

Renskavspytt

Ingredienser

2 portioner
4 - 5   potatisar
1   palsternacka
1   morot
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
2 msk  smör till stekning
1 1/2 dl  vatten
1   paket renskav (à 240 g)
1   rött äpple
1 msk  äppelcidervinäger
1 msk  lingonsylt
1 tsk  salt
1/2 krm  peppar
1 msk  riven pepparrot att strö över

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2016 KJ / 482 kCal

Testa liknande recept

Norrländsk wok
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renskav med kantareller och rostad mandelpotatis
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Gjutjärnssallad med rödbetor och renskav
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Crêpes med viltstuvning
Betyg 3.1 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Viltskavsgryta med svamp
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lingonshake
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga