Renskavspanna
Renskavspanna är en mättande och välsmakande varmrätt som passar både till lunch och middag! Bjud på norrländska smaker och servera med potatispuré, haricots verts och bröd.
Ingredienser
4 portioner
1 purjolök
1 paprika
2 paket renskav (à 240 g)
1 msk olja
1 dl köttbuljong
1 dl mini fraiche (5%)
salt och peppar
hackad färsk timjan
Till servering
potatispuré
haricots verts (bönor)
bröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos, gluten).
Mjölkproteinfritt: Mini fraiche kan bytas ut mot soja- eller havrebaserad grädde.
Laktosfritt: Byt ut mini fraiche mot laktosfri crème fraiche (alt låglaktos crème fraiche).
Glutenfritt: Välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Byt ut renskav mot annat skav
Gröna tipset: Byt ut renskav mot quorn.
Gröna tipset: Byt ut renskav mot quorn.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1824 KJ / 435 kCal
Fett14 g
Kommentarer
Jag är känslig för bitar som studsar och knastrar mellan tänderna så det här var inget för mig.
Jaana
2022-02-21Bra snabbmat som till och med barnen åt! Gott och lätt att variera. Jag hade bara rödlök, det funkade oxå.
Mikaela
2011-02-24Hej! Ber om ursäkt för misstaget, men nu har vi döpt om rätten.
Ica
2007-01-25