Renskavspanna

Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
4
Renskavspanna

Renskavspanna är en mättande och välsmakande varmrätt som passar både till lunch och middag! Bjud på norrländska smaker och servera med potatispuré, haricots verts och bröd.

Renskavspanna

Ingredienser

4 portioner
1   purjolök
1   paprika
2   paket renskav (à 240 g)
1 msk  olja
1 dl  köttbuljong
1 dl  mini fraiche (5%)
salt och peppar
hackad färsk timjan

Till servering

potatispuré
haricots verts (bönor)
bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos, gluten).
Mjölkproteinfritt: Mini fraiche kan bytas ut mot soja- eller havrebaserad grädde.
Laktosfritt: Byt ut mini fraiche mot laktosfri crème fraiche (alt låglaktos crème fraiche).
Glutenfritt: Välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Tips

Byt ut renskav mot annat skav

Gröna tipset: Byt ut renskav mot quorn.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Jag är känslig för bitar som studsar och knastrar mellan tänderna så det här var inget för mig.

Jaana

2022-02-21

Bra snabbmat som till och med barnen åt! Gott och lätt att variera. Jag hade bara rödlök, det funkade oxå.

Mikaela

2011-02-24

Hej! Ber om ursäkt för misstaget, men nu har vi döpt om rätten.

Ica

2007-01-25

Näringsvärde per portion

Energi1824 KJ / 435 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Spagetti med skavpanna
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskav med champinjoner och lingon
Betyg 4.3 av 5.
99 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skavwok med kiwi
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renskav med kantareller och rostad mandelpotatis
Betyg 3.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 60 min att tillaga