Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Renskavspanna

Renskavspanna är en mättande och välsmakande varmrätt som passar både till lunch och middag! Bjud på norrländska smaker och servera med potatispuré, haricots verts och bröd.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa, skölj och strimla purjolök och paprika.
  2. Stek viltskavet i oljan enligt förpackningens anvisning. Tillsätt purjolök och paprika, låt steka med någon minut. Rör ner buljong och mini fraiche låt det koka ca 3 minuter. Smaka av med salt, peppar och färsk timjan.
  3. Till servering: Servera med potatispuré, haricots verts och bröd.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos, gluten).
Mjölkproteinfritt: Mini fraiche kan bytas ut mot soja- eller havrebaserad grädde.
Laktosfritt: Byt ut mini fraiche mot laktosfri crème fraiche (alt låglaktos crème fraiche).
Glutenfritt: Välj glutenfritt bröd.

Tips

Byt ut renskav mot annat skav

Gröna tipset: Byt ut renskav mot quorn.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 purjolök
  • 1 paprika
  • 2 paket renskav (à 240 g)
  • 1 msk olja
  • 1 dl köttbuljong
  • 1 dl mini fraiche (5%)
  • salt och peppar
  • hackad färsk timjan
Till servering
  • potatispuré
  • haricots verts
  • bröd
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1824 kJ / 435 kCal
Fett: 14 g
Läs mer om näringsvärden