Spagetti med skavpanna

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Spagetti med skavpanna

Spagetti med skavpanna är en pastarätt med renskav i härligt krämig sås som passar utmärkt till vardags. Renskaven får sällskap i pannan av äpplen och purjolök innan du tillsätter såsen av bland annat minifraiche, soja och honung. En ny pastafavorit?

Spagetti med skavpanna

Ingredienser

4 portioner
280 g  spaghetti
1 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2   paket djupfrysta renskav (à 240 g)
1   stor purjolök
2   äpplen
2 dl  mini fraiche
1 dl  vatten
1 msk  soja
1 msk  honung
1 msk  hackad timjan

För alla

Bjud på glutenfri pasta om du inte tål gluten. Byt ut mini fraichen mot solhavre blandat med 1 msk maizena majsstärkelse om du inte tål mjölkprodukter (för 4 port). Sojan erstätts med balsamvinäger om du inte tål den.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2278 KJ / 544 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Renskavspanna
Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Renskavspanna med grönpepparsmak
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga