Spagetti med skavpanna
Spagetti med skavpanna är en pastarätt med renskav i härligt krämig sås som passar utmärkt till vardags. Renskaven får sällskap i pannan av äpplen och purjolök innan du tillsätter såsen av bland annat minifraiche, soja och honung. En ny pastafavorit?
Ingredienser
4 portioner
280 g spaghetti
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 paket djupfrysta renskav (à 240 g)
1 stor purjolök
2 äpplen
2 dl mini fraiche
1 dl vatten
1 msk soja
1 msk honung
1 msk hackad timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2278 KJ / 544 kCal
Fett12.8 g
Kommentar
Gott, och som vanligt är det andra ingredienser än de i receptet på bilden. I det här fallet broccoli!
Roy
2024-06-11