Spagetti med skavpanna

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Spagetti med skavpanna

Spagetti med skavpanna är en pastarätt med renskav i härligt krämig sås som passar utmärkt till vardags. Renskaven får sällskap i pannan av äpplen och purjolök innan du tillsätter såsen av bland annat minifraiche, soja och honung. En ny pastafavorit?

Spagetti med skavpanna

Ingredienser

4 portioner
280 g  spaghetti
1 msk  olja
1 tsk  salt
1 krm  peppar
2   paket djupfrysta renskav (à 240 g)
1   stor purjolök
2   äpplen
2 dl  mini fraiche
1 dl  vatten
1 msk  soja
1 msk  honung
1 msk  hackad timjan

För alla

Bjud på glutenfri pasta om du inte tål gluten. Byt ut mini fraichen mot solhavre blandat med 1 msk maizena majsstärkelse om du inte tål mjölkprodukter (för 4 port). Sojan erstätts med balsamvinäger om du inte tål den.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2278 KJ / 544 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Renskavspanna
Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Norrländska tacos
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Renskav med pumpa, purjolök och messmörssås
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Kryddig kebab med renskav
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga