Rawfoodbollar med äpple

18
1
Rawfoodbollar med äpple

Dessa rawfoodbollar gör du med russin, dadlar, kanel, kardemumma, mandel och cashewnötter. Bjud till fikat eller som godis för en nyttigare energikick.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Rawfoodbollar med äpple

Ingredienser

20 bollar
1 stort äpple (gärna rubinola eller rubinstar)
2 dl russin
2 dl urkärnade dadlar
3 tsk malen kanel
1 tsk malen kardemumma
2 dl skållad mandel
2 dl naturella cashewnötter
1 1/2 dl riven kokos

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat per boll.

Gör så här

Tips

Rawfoodbollarna går bra att frysa.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

18

Kommentar

Catrin

2012-09-18

Jättegoda..Bra att ha med sig på jobbet när man blir sugen på något. Sonen åt snabbt upp dessa i sommar

Näringsvärde per portion

Energi 585 KJ / 140 kCal
Fett 9 g
Salt 0.01 g
Kolhydrater 12 g
Protein 3 g
Läs mer om näringsvärden