Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
0
Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Hemmagjorda rawbollar som blir både mjuka, söta och försvinnande goda. Rawbollarna som du enkelt gör hemma får sin smak av dadlar och apelsin samt kardemumma. Rulla bollarna i hackade pistagenötter det tillför extra krispighet.

Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Ingredienser

ca 10 bollar
1 apelsin (skal och saft)
1 tsk hela kardemummakärnor
1/2 dl solroskärnor
300 g urkärnade dadlar
1 msk kokosolja
1 krm salt
50 g skalade pistagenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi671 KJ / 160 kCal
Fett6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater23 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Inkokta klementiner med dadlar och pistageglass
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Raw semla
Betyg 4.9 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bars med mandel och tranbär
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rawfoodbollar med äpple
Betyg 3.1 av 5.
21 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kokosbollar med lime
Betyg 3.1 av 5.
71 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hemmagjorda müslibars
Betyg 4.2 av 5.
70 personer har röstat
Över 60 min att tillaga