Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Hemmagjorda rawbollar som blir både mjuka, söta och försvinnande goda. Rawbollarna som du enkelt gör hemma får sin smak av dadlar och apelsin samt kardemumma. Rulla bollarna i hackade pistagenötter det tillför extra krispighet.

Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Ingredienser

ca 10 bollar
1 apelsin (skal och saft)
1 tsk hela kardemummakärnor
1/2 dl solroskärnor
300 g urkärnade dadlar
1 msk kokosolja
1 krm salt
50 g skalade pistagenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi671 KJ / 160 kCal
Fett6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater23 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Inkokta klementiner med dadlar och pistageglass
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bräck med dadlar
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Salty caramel bites
Betyg 4.8 av 5.171 personer har röstat
Receptet har 27 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Raw knäck med cashewnötter
Betyg 4.8 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Raw semla
Betyg 4.7 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pistagekräm
Betyg 3.7 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad