Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Hemmagjorda rawbollar som blir både mjuka, söta och försvinnande goda. Rawbollarna som du enkelt gör hemma får sin smak av dadlar och apelsin samt kardemumma. Rulla bollarna i hackade pistagenötter det tillför extra krispighet.

Rawboll på dadlar med apelsin, kardemumma och pistage

Ingredienser

ca 10 bollar
1 apelsin (skal och saft)
1 tsk hela kardemummakärnor
1/2 dl solroskärnor
300 g urkärnade dadlar
1 msk kokosolja
1 krm salt
50 g skalade pistagenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per st.
Energi671 KJ / 160 kCal
Fett6 g
Salt0.2 g
Kolhydrater23 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Salty caramel bites
    Betyg 4.8 av 5.177 personer har röstat
    Receptet har 29 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Raw semla
    Betyg 4.7 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Raw knäck med cashewnötter
    Betyg 4.8 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bars med mandel och tranbär
    Betyg 4.5 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rawfoodbollar med äpple
    Betyg 3.1 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad