Pestokryddad bönsallad

11
3
Pestokryddad bönsallad

Pestokryddad bönsallad är ett gott tillbehör till middagen, en sallad som du ger en verkligt fyllig smak med dressing av pesto och olja i basen. Bönor, hjärtan från kronärtskockor och grillad paprika utgör tillsammans med ruccola stommen i salladen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Pestokryddad bönsallad

Ingredienser

10 portioner
500 g färska bönor (t ex haricots verts eller sugar snaps)
2 burkar kronärtskockshjärtan (à 400g)
2 burkar grillad paprika (à 200 g)
1 påse rucolasallad (à 70 g)

Dressing

1 dl grön pesto
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
ev lite vatten

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Ulrika

2009-05-13

Härlig och vacker sallad! Kommer att användas flitigt i sommar!

Maria

2006-05-23

Jättegod sallad!! Brukar ta Zetas pesto med chilismak så det blir lite sting.

Lena

2005-11-27

Supersnabbt, enkelt och gott!