Pestokryddad bönsallad
Pestokryddad bönsallad är ett gott tillbehör till middagen, en sallad som du ger en verkligt fyllig smak med dressing av pesto och olja i basen. Bönor, hjärtan från kronärtskockor och grillad paprika utgör tillsammans med ruccola stommen i salladen.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009
Ingredienser
10 portioner
500 g färska bönor (t ex haricots verts eller sugar snaps)
2 burkar kronärtskockshjärtan (à 400g)
2 burkar grillad paprika (à 200 g)
1 påse rucolasallad (à 70 g)
Dressing
1 dl grön pesto
3 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
ev lite vatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Härlig och vacker sallad! Kommer att användas flitigt i sommar!
Ulrika
2009-05-13Jättegod sallad!! Brukar ta Zetas pesto med chilismak så det blir lite sting.
Maria
2006-05-23Supersnabbt, enkelt och gott!
Lena
2005-11-27