Ravioli med kronärtskocka och tomat

Betyg 3.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Ravioli med kronärtskocka och tomat

En enkel, färggrann och mumsig pastarätt är denna ravioli med kronärtskocka och tomat. Raviolin, fylld med ricotta och spenat, passar fint ihop med pastasåsen som innehåller tomat, vitlök, purjolök och kronärtskockshjärtan. Servera med ruccola.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2013

Ravioli med kronärtskocka och tomat

Ingredienser

4 portioner
2 förpackningar (à 250 g) ravioli med ricotta och spenat
1/2 purjolök
1 msk olja
690 g pastasås tomat & vitlök
2 tsk strösocker
390 g kronärtskockshjärtan
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Ingen höjdare med köpt tomassås, smakar ketchup/tvål. Kanske provar med egengjord tomatsås. Nja, nej!

    Ants

  • Den var god och nästan godare dagen efter i matlådan, ska dock prova med annan fyllning i raviolin då barnen inte gillade ricotta och spenat fyllningen men ska absolut göras igen :)

    Berit

  • Hällde på lite grädde och riven ost. Gratinerade i ugn. Gott

    Gunilla

  • Inte god, smakade pasta med ketchup! Hade förväntat mig lite mer än så.

    Katarina

Näringsvärde per portion

Energi2036 KJ / 488 kCal
Fett17.6 g
Kolhydrater62.8 g
Protein14.5 g

Testa liknande recept

  • Tortellini med kronärtskocka och tomat
    Betyg 3.7 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pestokryddad bönsallad
    Betyg 4.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nygrillad karré med getost och tomat
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad