Gör som proffsen och laga sous vide! Souse vide betyder att man vakuumförpackar råvaran och tillagar den i vatten vid en exakt temperatur med en så kallad cirkulator. Grönsakernas smak koncentreras och blir kraftigare. Servera den smakrika ratatouillen till grillat.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Varför har ni inte fler recept på sous vide tillagning, framförallt kött. Lena /47
Lena maria
2022-10-30Hej Lena Maria! Tack för din kommentar. Vi tar med oss ditt önskemål för framtida nya recept! Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-10-31