Ratatouille med stekt korv

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat
0
Ratatouille med stekt korv

Stekt korv med ratatouille är ett recept som går att avnjuta både till lunch och middag. Stekt kalkonchorizo, med en fin och ganska mild smak, serveras tillsammans med vitlöksdoftande ratatouille och krispig ruccola och bildar en vinnande smakkombination!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013

Ratatouille med stekt korv

Ingredienser

4 portioner
1   gul lök
2   vitlöksklyftor
2   röda paprikor
1   zucchini
2 msk  + 1 tsk olja
1   burk (400 g) körsbärstomater
1 dl  vatten
1 tsk  torkad timjan
salt och peppar
4   portioner bulgur (eller annat gryn)
480 g  kalkonchorizo
1/2   påse (à 65 g) rucola

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot ris eller glutenfri cous cous.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2060 KJ / 493 kCal
Fett22.4 g
Kolhydrater45.3 g
Protein22.3 g

Testa liknande recept

Ugnsratatouille med bakat ägg
Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumisallad med citron- och gurkröra
Betyg 4.4 av 5.
67 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bulgursallad med halloumi och citrusröra
Betyg 4.4 av 5.
179 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lax med bulgur, aprikos och cashewnötter
Betyg 4.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kyckling med aprikoser och citronkräm
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pestorostade grönsaker med skinka
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga