Ratatouille med stekt korv

11
0
Ratatouille med stekt korv

Stekt korv med ratatouille är ett recept som går att avnjuta både till lunch och middag. Stekt kalkonchorizo, med en fin och ganska mild smak, serveras tillsammans med vitlöksdoftande ratatouille och krispig ruccola och bildar en vinnande smakkombination!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013

Ratatouille med stekt korv

Ingredienser

4 portioner
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 röda paprikor
1 zucchini
2 msk + 1 tsk olja
1 burk (400 g) körsbärstomater
1 dl vatten
1 tsk torkad timjan
salt och peppar
4 portioner bulgur (eller annat gryn)
480 g kalkonchorizo
1/2 påse (à 65 g) rucola

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut bulgur mot ris eller glutenfri cous cous.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2060 KJ / 493 kCal
Fett 224 g
Kolhydrater 453 g
Protein 223 g
Läs mer om näringsvärden