Förtjusande chilismakande lax med en underbar bulgur fylld av aprikoser, grovhackade cashewnötter och rucola. Servera din lax och bulgur med en klick syrlig matyoghurt.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2010
Fri från ägg.
Gör glutenfri: ersätt bulgur med quinoa, ris eller bönor.
Gör laktosfri: bjud med laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Alpro soya yofu naturell.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tiina
2020-08-25Jättegott! Blandade i lite sweetchilisås i yoghurten 👌🏼 Smarrigt!
Maria
2016-02-23Det här var ett gott och bra recept (som lagas utan grädde, vilket ger ett extra plus)
Maria
2013-01-26Så fantastiskt fräscht o gott. Denna rätt gör vi om och om igen i min familj. Gott med lite riven gurka, citronsaft o mynta i yoghurten.