Råstekt potatis "ratte" med trippeldipp
Skippa pommes frites med dipp och snacksa på råstekts rattepotatis! Gott öltilltugg och plockmat på buffén, eller som fredagsmys. Servera med en vit, grön och röd dippsås med smak av parmesan och tryffel, rucola och het paprika.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016
Ingredienser
Råstekt ratte potatis
Ruccolapesto
Parmesandipp med tryffel
Rökig paprikaröra
För alla
Råstekt ratte
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Ruccolapesto
Fri från gluten, laktos och ägg.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Parmesandipp med tryffel
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Rökig paprikaröra
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer