Ras-el-hanout

Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Ras-el-hanout

Upp till 20 kryddor kan ingå i den marockanska kryddblandningen ras-el-hanout. Här nöjer vi oss med hälften. Resultatet blir ett nog så mustigt pulver att smaksätta grillat kött, grytor eller ett enkelt grönsaksfräs med.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013

Ras-el-hanout

Ingredienser

1 dl
1 msk hel spiskummin (eller malen)
1 msk hel koriander (eller malen)
1/2 msk hel kardemumma
1 msk malen ingefära
2 tsk svartpepparkorn
1 msk kryddpepparkorn
1 msk chilipeppar
2 tsk malen kryddnejlika
2 tsk malen kanel
2 krm malen muskot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ras el hanout - krydda
Betyg 3.1 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Injera – Etiopiskt tunnbröd
Betyg 3.3 av 5.66 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Auberginekompott
Betyg 1.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Doro Wot - Etiopisk kycklinggryta
Betyg 3.3 av 5.208 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Persisk lamm- och spenatgryta
Betyg 3.7 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Auberginetagine med getostyoghurt
Betyg 4.6 av 5.50 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad