Råraka på spetskål

Råraka på spetskål ger en krispig och lättare twist på den klassiska rårakan. Serveras här med regnbågslaxrom marinerad i soja, crème fraiche, gari och finhackad gräslök. En klassiker på ett nytt sätt!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2025

Gör så här
Receptet ger två stora rårakor till 4- 6 bufféportioner.
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi1204 KJ / 288 kCal
Fett15 g
Salt2.4 g
Kolhydrater27 g
Protein9 g
Kommentarer
6 stDessa var sanslöst goda! Hade dem på påskbuffén
Johanna
Är detta inte mer av en variant på raggmunk än råraka?
Fredrik
Kan man göra dessa en dag i förväg och sen värma i ugnen före servering?
Lina
Hej Lina! Det går men de kommer att tappa sin krispighet. Hälsningar Niclas
ICA-köket