Råraka med krämigt ärtstomp och tångcaviar
Dessa rårakor kan serveras som en elegant förrätt eller ett matigt tilltugg. Den söta ärtstompen bryter av fint mot de frasiga gyllene rårakorna och tångcaviarens sälta. Toppa med en klick svalkande créme fraiche, garnera med grön, finhackad gräslök och njut. Smaklig spis!
Ingredienser
4 portioner
Ärtstomp
1 schalottenlök
20 g färsk gräslök
1/2 dl vitt vin
2 dl gröna ärtor
2 msk crème fraiche
salt
peppar
Råraka
3 medelstora potatisar
1/2 tsk salt
2 msk smör
2 msk rapsolja
Topping
75 g tångcaviar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Sara! 3 medelstora potatisar blir bra och gärna av den fasta typen. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-01-18Hur mycket potatis och ska den vara fast eller mjölig?
Sara
2017-01-14Det står inte i receptet hur mycket potatis det ska vara i rårakorna...?
Lottie
2017-01-13