Råmarinerad zucchini med ketjap manis och jordnötter

Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Råmarinerad zucchini med ketjap manis och jordnötter

Frisk mynta, vitlök och den söta sojasåsen ketjap manis sätter en indonesisk smakprofil på råhyvlad zucchini. Jordnötter och lime ger sedan den avslutande knorren på den här snabblagade zucchinirätten. Perfekt som tillbehör till asiatiskt eller som vegansk rätt på en buffé.

Råmarinerad zucchini med ketjap manis och jordnötter

Ingredienser

4 portioner
1 stor zucchini (à ca 400 g)
1 vitlöksklyfta
1 kruka mynta
4 salladslökar
1/2 dl ketjap manis
2 msk olja
1 dl jordnötter
1 lime

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi916 KJ / 219 kCal
Fett15 g
Salt0.22 g
Kolhydrater14 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Lax- och kycklingspett
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ketjap maniskyckling med rostad sesam
    Betyg 3.4 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kyckling med ingefära och shiitake
    Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Satay med fräsch jordnötssås
    Betyg 2.8 av 5.71 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad