Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Hollandaisestuvade grönsaker är fantastiskt gott att servera istället för hollandaisesås till en bit kokt fisk. Majskorn, paprika, purjolök och gräslök blandas med färdig hollandaisesås till ett vackert och gott tillbehör. Servera till exempel till hälleflundra eller torsk och kokt potatis.

Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Ingredienser

4 portioner
600 g  torsk eller hälleflundra
1 l  vatten
2 - 3 msk  salt

Hollandaisestuvade grönsaker

1 1/2   burk hollandaisesås (à 230 g)
2 msk  majskorn
2 msk  gröna ärtor
1/2   finskuren gul paprika
1/2   finskuren röd paprika
15 cm  fnskuren purjolök
1   knippe finskuren gräslök

Tillbehör

kokt potatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Blir vår fredagslunch

Margareta

2017-05-18

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Caesarsallad Original
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Anka Provencale med råstekt potatis
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling- och varm pastasallad
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Eriks cheeseburgare original med bearnaise
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torskrygg på spett med broccoli, avokado, och apelsin
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga