Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk
Hollandaisestuvade grönsaker är fantastiskt gott att servera istället för hollandaisesås till en bit kokt fisk. Majskorn, paprika, purjolök och gräslök blandas med färdig hollandaisesås till ett vackert och gott tillbehör. Servera till exempel till hälleflundra eller torsk och kokt potatis.
Ingredienser
4 portioner
600 g torsk eller hälleflundra
1 l vatten
2 - 3 msk salt
Hollandaisestuvade grönsaker
1 1/2 burk hollandaisesås (à 230 g)
2 msk majskorn
2 msk gröna ärtor
1/2 finskuren gul paprika
1/2 finskuren röd paprika
15 cm fnskuren purjolök
1 knippe finskuren gräslök
Tillbehör
kokt potatis
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Blir vår fredagslunch
Margareta
2017-05-18