Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

1
1
Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Hollandaisestuvade grönsaker är fantastiskt gott att servera istället för hollandaisesås till en bit kokt fisk. Majskorn, paprika, purjolök och gräslök blandas med färdig hollandaisesås till ett vackert och gott tillbehör. Servera till exempel till hälleflundra eller torsk och kokt potatis.

Hollandaisestuvade grönsaker till kokt fisk

Ingredienser

4 portioner
600 g torsk eller hälleflundra
1 l vatten
2 - 3 msk salt

Hollandaisestuvade grönsaker

1 1/2 burk hollandaisesås (à 230 g)
2 msk majskorn
2 msk gröna ärtor
1/2 finskuren gul paprika
1/2 finskuren röd paprika
15 cm fnskuren purjolök
1 knippe finskuren gräslök

Tillbehör

kokt potatis

För alla

Kontrollera noga innehållet i hollandaisesåsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Recept och bild i samarbete med Eriks® såser.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Margareta

2017-05-18

Blir vår fredagslunch